• Polski
  • Greek
  • Italiano
  • Bulgarian
  • English
  • Română
  • Deutsch

“ДОБЪР БРАНД 2018”

Качество, доверие, репутация

Марката Livioon получи сертификат “Добър бранд  2018” и се присъедини към групата на лауреатите на тази престижна награда. Наградата бе присъдена  като част от националната програма, която девет години популяризира брандове, които се отличават с най-високо доверие и репутация в своята категория.

Мотото на наградата гласеше следното: “Качество, доверие, репутация” –  за нас е чест да получим такова заглавие. Удоволствие е за нас, че качеството на продуктите на Livioon, тяхната иновативност, съчетана с най-качествените съставки, среща толкова много признание от нашите клиенти. Това отличие се присъжда на най-прогресиращите и най-разпознаващите се марки на полския пазар. Въз основа на уникалността на продуктите, независимите експерти от Forum Biznesu, Biznes Trendy и Полската академия на науките връчват гореспоменатото заглавие.

Програмата наречена „Добър бранд” – качество, доверие и репутация е национална промоутираща програма, която има за цел да избере най-добрите, най-надеждните и уважавани марки в конкретни отрасли. През последните години полските потребители са се сблъсквали с множество промени, които обхващат начина им на живот и потребностите им като цяло. В днешно време все по-трудно правим избор за подходящи продукти или услуги от обширния и непрекъснато разраставащ се пазар. За да отговори на очакванията на съвременния потребител, програмата “Добър Бранд” – качество, доверие и репутация помагат при избора на най-добрата марка в дадена категория.

Клиентите и техните мнения влияят пряко върху действията на всички компании, поради което за тях са особено важни отличията, основани на потребителското проучване. Редакторите от  Forum Biznesu и Biznes Trendy провеждат изследвания, насочени към намирането на цена, активност и признаване на марки в определени категории. Анализът обхваща: пазарната позиция на марката и нейната сила, качество, представено от даден продукт или услуга, и степента на доверие на потребителите и клиентите.

Продуктите на Livioon бяха високо оценени от клиентите и анкетираните, в резултат на което Livioon Company получи емблемата „Добър бранд” 2018 – Откритие на годината от програмата Chapter. По време на селекцията на победители, мненията на потребителите играят много важна роля. Ето защо, на първо място, бихме искали да благодарим на нашите клиенти за наградата, която получихме. Благодарим ви за доверието, което е нашата основна мотивация за развитие, подобряване на стандартите за обслужване и непрекъснато подобряване на качеството на нашите продукти.

Програмата се осъществява под патронажа на Института по философия и социология на Полската академия на науките.

Έντυπο
υλικό

Σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ένα άκρως ανταγωνιστικό Σχέδιο Αμοιβών! Ανακαλύψτε το στους καταλόγους μας.